Servicii

Energy-Serv, ca si companie de servicii energetice (ESCO), este dedicata furnizarii tehnologiilor si serviciilor de eficienta energetica, inclusiv evaluari, design, finanţare, implementare si management a proiectelor de eficienţă energetică.

Angajand ENERGY SERV este o modalitate de a identifica şi implementa proiecte de eficienţă energetică în instalatia dumneavoastră. Dacă firma dvs. nu are timp, expertiză sau experienţă în implementarea proiectelor de eficienţă energetică, angajarea noastra v-ar oferi expertiza necesară pentru a le pune în aplicare.

Tipuri de servicii:

Evaluarea energiei – Identificarea proiectului – Studiul de fezabilitate

Evaluarea energiei este un studiu detaliat cu privire la consumul de energie pentru a identifica şi cuantifica economia energiei. De la evaluare (audit), opţiunile de economisire a energiei vor fi identificate şi disponibile, iar deciziile finale vor fi luate pe baza analizei tehnico-economice.

Finanţarea proiectelor:

Energy-Serv poate oferi sau asigura finanţare pentru proiecte de eficienţă energetică. Finantare proiectelor ar putea fi disponibila prin intermediul (ESCO) şi / sau din alte surse.

Nu lasa indisponibilitatea fondurilor sa previna compania dvs. in a face investiţii in eficienta energetica care se amortizează din economiile cu energia.

În special pentru piaţa românească, implicarea ESCO in fondurile UE specifice energiilor regenerabile este foarte eficienta: ESCO aduce expertiză în pregătirea proiectului, studiul de fezabilitate, achiziţii şi management de proiect – domenii de expertiza pe care de cele mai multe ori clientii nu le au în mod specific.

Garantie de proiect:

O garanţie de proiect necesită ca ENERGY-SERV sa verifice dacă proiectul de eficienţă energetică îndeplineşte garanţiile de performanţă energetică. Putem oferi o garanţie că proiectul va realiza economiile de energie promise. Orice deficit de economii se va face de către noi. Pentru a face acest lucru, Energy-Serv va asigura monitorizarea si verificarea proiectului.

Intretinerea si service-ul echipamentelor:

Pentru Energy-Serv, a realiza economiile de energie garantare si prevazute, vom solicita un contract de întreţinere a echipamentului.

Companiile pot incheia contracte de performanţă pentru implementarea proiectelor de eficienţă energetică cu noi.